Menüer

under 200 kr.

Vi har her sammensat forskellige menü forslag til under 200 kr. til jeres næste arrangement. Nogle af forslaggene er som buffet, andre som tallerken anretning og nogle som en kombination af de to. 

Minimumsbestilling er 20 pers. (ønsker man under 20 pers. tillægges prisen 10 %)

Menüerne kan også bestilles som ud af huset

Menü forslag 1:

Forret (tallerken anretning):

Røget skinke med melon på ruccola. Hertil flütes

Hovedret (buffet):

Krydret svinekam samt teriyaki-marineret unghanebryst med sesam. Hertil hvide kartofler, bådkartofler, brun sauce, 1 valgfri salat og flütes

 

Dessert (buffet):

Is og pandekager med chokolade- og jordbærsauce

175 kr./pers.

Menü forslag 2:

Forret (tallerken anretning):

Hønsesalat med bacon på ananasbund. Hertil flütes

 

Hovedret (buffet):

Skinke samt marineret kalkun. Hertil flødestuvede kartofler, hvide kartofler,
pebersauce, 1 valgfri salat og flütes

 

Dessert (buffet):

Økologiske islagkager

185 kr./pers.

Menü forslag 3:

Forret (tallerken anretning):

2 tarteletter med høns i asparges

 

Hovedret (buffet):

Gammeldags oksesteg. Hertil hvide kartofler, waldorfsalat, glaserede løg og tyttebær

 

Dessert (buffet):

Citronfromage med flødeskum

185 kr./pers.

Menü forslag 4:

Forret (tallerken anretning):

Røget laks på blomkålscreme pyntes med agurk, karse og rugbrødschips

 

Hovedret (buffet):

Unghanebryst i paprikasauce samt svinekam med krydderurter. Hertil ris, hvide kartofler, brun sauce, 1 valgfri salat og flütes

Dessert (buffet):

Brownie med hindbær skum samt æblekage med makroner og flødeskum

190 kr./pers.

Menü forslag 5:

Forret (tallerken anretning):

Rejecocktail med mango og hjemmelavet dressing. Hertil flütes

 

Hovedret (buffet):

BBQ marineret revelsben samt farseret svinemørbrad. Hertil bådkartofler, hvide kartofler, bearnaisesauce, 1 valgfri salat og flütes

 

Dessert (buffet):

Is buffet med 3 slags is samt drys, chokoladesauce, vafler, syltetøj og flødeboller

190 kr./pers.

Menü forslag 6:

Forret (tallerken anretning):

Valgfri suppe 

 

Hovedret (buffet):

Kalvefilet samt svinekam. Hertil flødestuvede kartofler, 1 valgfri salat og flütes

 

Dessert (buffet):

Æblekage med makroner og flødeskum samt hjemmebagt kringle

195 kr./pers.

Menü forslag 7:

Mexikansk buffet:

Wraps og tacoskaller med kødfyld

Chicken wings

Enchiladas med kyllingefyld

Chili cheese tops

Nachos med ost

Salsa

Guacamole

Stor salatbar med mindst 10 forskellige slags

 

Dessert (buffet):

3 slags is med tilbehør samt frugt

185 kr./pers.

Salater

Mix salat med dressing

Gulerodssalat

Broccolisalat

Waldorfsalat

Bønnesalat

Bulgursalat

Tomatsalat

Rødkålssalat med æbler, appelsin og valnødder

Cous cous salat med melon, rødløg og tomat

Græsk salat med feta og soltørrede tomater

Gratinerede bønner, tomat og rødløg

Stegte grøntsager

Bagte rodfrugter

Coleslaw

Man kan naturligvis også vælge at sammensætte sin egen menü. Se under forretter, hovedretter og desserter for at se andre forslag

Ønskes natmad eller andet som tillæg til ovenstående forslag, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

  • Facebook Social Icon